Referenser

Hjärtat i hela Ostlådans verksamhet är samarbetet med alla härliga föreningar och företag, som vi har fått förmånen att jobba med. Ingen förening och inget företag är för litet eller för stort för oss, och vi vågar påstå att alla älskar ost!

Referenser

”Ostlådan är väldigt enkla att ha att göra med, lyhörda mot oss som förening och flexibla med leveranserna. Ostarna var enkla att sälja, grymt snygga i sin förpackning och goda på frukostmackan.”
Kristina Landgren Carestam, klubbchef Pixbo Wallenstam

”Vi i Tranemo IF Fotboll F-14 sålde ost för att kunna åka på Gothia Cup. På tre och en halv timme sålde 16 tjejer 300 ostar. Tack vare att vi sålde ost fick vi in nästan hela pengen som vi behöver för sommarens turnering.”
Tranemo IF F-14

”Länghems IF och Ostlådans samarbete går långt tillbaka i tiden. I Länghem gör vi en aktivitet av vår försäljning tillsammans med våra ungdomar. Vi samlas vid klubbstugan och delar upp oss i grupper med några ungdomar och några ledare. Tillsammans bestämmer vi vem som går var och börjar sälja. Vi får en rolig kväll tillsammans och klubben tjänar pengar. För oss har det varit mycket lyckosamt att sälja ost med Ostlådan.”
Per Larsson, ordförande Länghems IF 

Intresseanmälan

Din intresseanmälan är skickad!