Behöver ditt lag eller förening tjäna extrapengar?

Missa då inte möjligheten via oss på Ostlådan att sälja föreningsosten. Det är en helt unik ost med er förenings- eller klubblogga. Även kort på laget går att sätta på sin ostetikett. Förutom att ni har chansen att tjäna extrapengar till laget eller föreningen så stärker ni även ert varumärke genom att sälja en bra produkt med ert namn/bild på.

För föreningar och klubbar

Vi lovar er att det är mycket roligare att tjäna pengar på att sälja någonting med ert eget varumärke än att sälja andras varumärken. Det är en lättsåld produkt. Alla vet vad en ost är för någonting och de allra flesta äter också ost, inga konstigheter med andra ord.

Vi har valt att samarbeta med Gäsene Mejeri, Sveriges minsta mejeriförening. Gäsene Mejeri tillverkar kvalitetsost av svensk mjölk i sitt mejeri i Ljung.

Tack vare flexibiliteten hos Gäsene Mejeri kan vi tillsammans skapa unika ostar till föreningar och klubbar runt om i Sverige.
Rekommenderat pris för varje ost är 120 kr vilket ger er klubb/förening en förtjänst på 40kr/ost.


Så här enkelt är det:

1.Vid visat intresse så kontaktar vi er. Därefter tar vi fram en layout på en etikett med er föreningslogga. Layouten skickas till er för godkännande.

2.Osten är en Gäsene Hushållsost på c:a 1,0 kg. Rekommenderat pris per ost är 120 kr till kund.
Det ligger 10st ostar/låda. Er förtjänst är 40 kr/ost.

3.Osten levereras till er med kylbil. Ansvarig tar emot osten vid avtalad adress och tid.

4.Faktura skickas till ansvarig med kredit på 30 dagar.

 

Säljexempel:
– Sälj 10 lådor och tjäna 4000 kr
– Sälj 15 lådor och tjäna 6000 kr
– Sälj 20 lådor och tjäna 8000 kr

Intresseanmälan

Din intresseanmälan är skickad!